Tutorials (1,004)

Discussions Replies Latest Activity

BN-20 printing dark colours on clear vinyl using a white ink base

I have a CMYK+Wh configuration for my BN-20 and I use a white ink base when I need to produce stickers printed on clear vinyl. I have been…

Started by Edric Ferdinands

6 4 hours ago
Reply by Edric Ferdinands

Cutting restrictions

I am looking to cut 20' x 1"stripes for a boat and my sp100v rips but does not cut. Is length an issue? Setting? Thanks in advance Mike

Started by Michael Gregoire

0 on Tuesday

Temperature is too low. Zero degree

Roland VP300 just show this message on the screen when it was put ON this morning. "Temperature is too low. Zero degree" What can be the ca…

Started by Lawrence David Olumide

1 Jul 15
Reply by irving donaldson

PURCHASE CONSULTING

Hi, I'm going to get a printer and cut, but I do not know the difference between these three series if you could guide me. Thank you 1-True…

Started by ALEX

2 Jul 9
Reply by ALEX

media width is reading 00

Hi Guys I am getting 00 for my media width,at full length of the media, if I move the pinch roller to about 9.5 it reads that correct, wh…

Started by Chunilal Roopnarine

5 Jul 3
Reply by Lisa Gonzalez

Best glossy calendared cold lam - wet look?

Hello! I used to use an economy lam from Instant One Media that was really glossy.  It almost had a wet look finish.  Glossier than any ot…

Started by Nicholas Ortiz

0 Jun 26

Roland SP300i Maintenance Problem

Just checking here if anyone might know the fix on this, When I go to maintenance in the submenu and then scroll down to cleaning, press en…

Started by Matt D

11 Jun 25
Reply by Matt D

Hey guys, new to the forum!

Hey guys, super excited to join here and talk to all yuns!!  Also excited to learn tons of knowledge from all you experts!! ME- I have bee…

Started by Dennis jonon

2 Jun 25
Reply by Dennis jonon

DX-4, DX-5, DX-6 printer head question

Good afternoon all. I have a question, since I am still new to my Roland VersaCamm VS-540i. I purchased it used but it is new to me. I am w…

Started by Angelina Tyler

1 Jun 21
Reply by irving donaldson

Roland Sp300 Error : "Carriages are Disconnected"

Hello everyone, when i had checking the head and testing (nozzle check), the left ribbon cable (up side of head) suddenly went out while pr…

Started by ALEX

3 Jun 9
Reply by ALEX

RSS

© 2019   Created by Steven Jackson - Admin.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service